Over ons

Gert aan het werk
zaakvoerder gert schepens

Reeds vanaf jonge leeftijd had Gert Schepens, meewerkend zaakvoerder van GS Stone Age, een enorme passie en interesse voor het buitenleven! Planten, tuinieren, metselwerken,… het boeide hem enorm.

Het was dan ook geen verrassing dat Gert tuinbouw ging studeren. De kunst voor het maken van tuinplannen is nu een absolute meerwaarde voor de totaalconcepten die Gert wenst aan te bieden.

De stiel leerde hij van zijn nonkel, een ervaren kasseilegger. Gert beheerst nu perfect de knepen van het vak. Het is een zwaar beroep en zoals hij het zelf zegt een ‘uitstervend’ beroep doch voor hem een ware uitdaging.

Gert gaat steeds 100% voor een vakkundige uitvoering met oog voor creativiteit met duurzame en onderhoudsvriendelijke producten.

Werken aan de gang
onze bedrijfsfilosofie

GS Stone Age is uw ideale partner voor een professionele aanleg van opritten, terrassen en parkings. Gespecialiseerd in aanleg met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen zoals natuursteen kasseien, mozaïek, platines & kleiklinkers.

Indien gewenst kan u kiezen voor totaalconcepten waarbij ook de beplanting, afsluiting, aanleg vijver,… verzorgd wordt. Steeds in samenwerking met professionele vakmannen.

GS Stone Age staat voor creativiteit, van elk werk maken we iets unieks. Niks lijkt onmogelijk en wij staan steeds open voor nieuwe ideeën van anderen.

Wij geven advies rond de juiste en best passende verhardingen en beplanting rekeninghoudend met de wens van de klant.